Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
EP képviselő a dohánytermelők mellett PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. június 08. kedd, 09:43

pict_20090203PHT48200Tabajdi Csaba, az Európai Parlament mezőgazdasági bizottságának tagja összefogásra és közös fellépésre hívott fel több európai dohánytermelő  országot. Az ok: a dohánytermék-összetevők készülő szabályozása véleménye szerint veszélybe sodorná a mintegy háromszázezer főt foglalkoztató ágazat jövőjét.

 

A képviselő  kérdést intézett az Európai Bizottsághoz is, felhívva a figyelmet a tervezett szabályozás foglalkoztatási vonatkozású következményeire.

Aggodalomra ad okot, hogy az összetevők szabályozásánál a tavalyi évben elfogadott kanadai törvényt veszik alapul, ami az összetevők hozzáadásán túl a hagyományos dohánykeverést is tiltaná. Ez Európában a Burley típusú dohány teljes megszűnéséhez, és munkahelyek százezreinek megszűnéséhez vezethetne. Magyarországon nagyságrendileg 10 ezer termelő érintett.

Tabajdi Csaba levelében a dohánytermelésben leginkább érintett országok – Bulgária, Románia, Görögország, Spanyolország, Olaszország és Franciaország  – képviselőit hívta fel a közös fellépés szükségességére.

Forrás: Népszava.hu

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később