Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Füstmentes aluljárók július közepétől PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. június 04. péntek, 16:15

tilos lesz a dohányzás az aluljárókbanTilos lesz rágyújtani a fővárosi kezelésű aluljárókban július 18-tól – döntött a Fővárosi Közgyűlés. A rendelet csak egyetlen szavazatnyi többséggel „ment át”.

 

Aki július 18-a után rágyújt a Főváros, illetve a BKV kezelésében lévő 72 aluljáró valamelyikében, az 30 ezer forintra büntethető. A rendelet betartását a hamarosan felszerelésre kerülő kamerarendszeren keresztül fogják ellenőrizni.

A Füstölgők Társasága kiáll a kulturált dohányzásért, és szerintünk ehhez hozzá tartozik, hogy zsúfolt aluljáróban, ahol elkerülhetetlen, hogy a kifújt füstöt a mögöttünk haladó lélegezze be, nem gyújtunk rá. A Társaság elnöke, Fodor Péter azonban arra is felhívta a figyelmet a június 3-i Tények riportban, és a június 4-i Blikkben, hogy egy ilyen változást nem lehet egyik napról a másikra, hosszabb türelmi idő nélkül életbe léptetni, valamint gondoskodni kellene arról is, hogy a tiltásra mindenütt tábla figyelmeztessen.

A Közgyűlés döntött arról is, hogy a BKV-megállókra vonatkozóan is készüljön egy rendelettervezet. Azt remélik, hogy a szeptemberi iskolakezdésre ezt az intézkedést is sikerül nyélbe ütni.

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később