Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Tovább odázzák a döntést Bulgáriában PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. május 25. kedd, 14:02

BulgáriaA bolgár parlament a múlt héten elhalasztotta a szavazást az enyhített dohányzási tilalom kormánypárti javaslatáról, s ezzel újabb fejezetet nyitott a lassan komikussá váló parlamenti kötélhúzásban.

 

Jelenleg a nyilvános helyeken történő dohányzást egy korábbi, 2005-ös törvény szabályozza Bulgáriában. Ezt az eredeti tervek szerint idén júniustól szigorították volna, azonban a kormány áprilisban úgy döntött, hogy a turizmus fellendítése érdekében a szigorítás helyett enyhít.

Az enyhítésről szóló  tervezetet be is nyújtották, a parlamenti szavazást azonban egy hiba miatt elhalasztották: az új törvény lehetővé tette volna, hogy a 18 évesnél fiatalabbak belépjenek szórakozóhelyek és night-clubok területére, ugyanakkor nem tartózkodhattak volna olyan éttermekben és kávézókban, ahol megengedett a dohányzás. A baki miatt a jobbközép többségű parlament felfüggesztette a szavazást és összehívta az egészségügyi bizottságot a holtpontra jutott vita kimozdítása érdekében.

Az Eurobarometer szerint Görögország után arányaiban Bulgáriában dohányoznak a legtöbben.

Forrás: novinite.com

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később