Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Száműzhetik a snüsszt az MLB-ből PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2010. április 30. péntek, 22:13

mlbEgyre nagyobb nyomás nehezedik a Major League Baseball, az amerikai első  osztályú profi baseball bajnokság szervezőire, hogy megtiltsák a játékosoknak a füstmentes dohány használatát játék közben.

 

 

A témát felvető  szervezetek és személyek attól tartanak, hogy az élsportolók rossz példát mutatnak a játékokat néző gyermekeknek, akik utánzásból kipróbálhatják a snüsszt, és ezzel megteszik az első lépést a dohányzásra való rászokás útján.(A snüssz Magyarországon jórészt ismeretlen dohánytermék, amit vagy előre adagolt kis tasakokban vagy por formájában lehet beszerezni és kis golyócskákká formálva, az ajak és az íny közé helyezve „fogyasztani”.)

A jelenség betiltásához tárgyalásokat kell folytatni a játékosok szakszervezetével – mondta Robert Manfred, az MLB vezérigazgató helyettese. „A drogteszthez hasonlóan a dohánytermékek használata is a játékosok szakszervezetével fennálló kollektív szerződés tárgyát képezi” – mondta. „De más, teljesítménynövelő anyagokkal ellentétben a füstmentes dohány mind az 50 államban legális.”

Forrás: The Seattle Times

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. április 30. péntek, 22:19
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később