Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Nem lehetetlenülnek el a hamburgi bárok PDF Nyomtatás E-mail
: starstarstarstarstar
Írta: Administrator   
2009. november 24. kedd, 01:40

hamburgMegengedő, kompromisszumra törekvő módon szabályozzák Hamburgban a dohányzást a jövő év elejétől. A kis területű, illetve a külön termet biztosító üzletekben továbbra is rá lehet majd gyújtani.

Az új közterületi dohányzási törvény 2010. január 1-étől lép érvénybe Hamburg szövetségi tartományban. 

Az ország más tartományaihoz hasonlóan a 75 négyzetméternél kisebb alapterületű üzletekben, illetve az ennél nagyobb egységek elkülönített helyiségeiben rá lehet majd gyújtani. Ugyanakkor továbbra sem lehet rágyújtani azokon a vendéglátóhelyeken, ahol ételt is felszolgálnak.

Tavaly a német Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek ítélte két szövetségi tartomány dohányzásra vonatkozó törvényét – és ezzel gyakorlatilag a többi tartományt is szabályozásuk felülvizsgálatára kényszerítette. A 16 német tartomány közül csupán a kis délnyugati Saar-vidék jelentett be teljes dohányzási tilalmat a bárokban és éttermekben.


AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. április 07. szerda, 14:40
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később