Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kétezer ír kocsmát zárnak be PDF Nyomtatás E-mail
: starstarstarstarblank
Írta: Administrator   
2009. november 04. szerda, 01:39

dublindukeA dohányzási tilalom miatt az elmúlt években egyre többen választották az otthoni szórakozást. A gazdaság gyengülése tovább erősíti a trendet: az emberek egyre kevesebbet költenek szórakozásra.

 

 

A Drinks Industry Group of Ireland jelentése szerint az ír bárok majdnem háromnegyede jelezte, hogy csökkent a bevétele az elmúlt 5 évben. Egy másik jelentés szerint a bárok eladásai nagyjából harminc százalékot estek az elmúlt két-három évben. A vidéki bárok kb. 31 százaléka úgy tervezi, hogy nem működik majd tovább a jelenlegi tulajdonos nyugdíjazása után. Így a következő 10-15 évben előreláthatólag 2000 kocsma zár majd be.

 

Forrás: NAPI

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. április 07. szerda, 14:40
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később