Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Makedóniában is tartanak a tilalomtól PDF Nyomtatás E-mail
: starstarstarstarstar
Írta: Administrator   
2009. október 27. kedd, 01:39

A makedóniai étterem- és kávézótulajdonosok attól tartanak, hogy a január 1-én életbe lépő dohányzási tilalom üzleteik bezárására és az alkalmazottak elbocsátására kényszeríti majd őket – adta hírül az A1 televízió-csatorna.

Jelenleg mintegy 11 ezer személy dolgozik éttermekben. Jövő héten az ágazat találkozókat kezdeményez majd a döntéshozó testületekkel a tilalom felülvizsgálata érdekében.

Az A1 beszámolt arról is, hogy az Európa-szerte bevezetett hasonló törvények szinte mindenütt sikertelenek. A televízió-csatorna Horvátországot említette példaként, ahol csupán 5 hónapig volt érvényben a törvény eredeti formájában.

Forrás: FOCUS Information Agency

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. április 04. vasárnap, 17:00
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később