Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Éhségsztrájkba kezdett egy francia café-tulajdonos PDF Nyomtatás E-mail
: starstarstarstarblank
Írta: Administrator   
2009. október 23. péntek, 01:38

Egy francia kávézó tulajdonosa éhségsztrájkba kezdett a parlament előtt, ezzel tüntetve a dohányzási tilalom igazságtalansága ellen.

A 2008. januárban bevezetett dohányzási tilalom miatt egymás után kénytelenek bezárni üzleteiket a kisebb francia cafék tulajdonosai – hívta fel a figyelmet az Aujourd’hui en France október 20-i kiadása. Az éhségsztrájkba kezdett tulajdonos úgy véli, a törvényt lehetetlen betartatni azokban a kis vidéki falvakban, ahol gyakran csak egyetlen kávézó működik, és a vendégek inkább nem járnak kávézni, ha nem gyújthatnak rá. A rendőrség bírságok kiszabásával tartatja be a törvényt, halálra ítélve ezeket a létesítményeket. 2008. január óta több mint 10 000 ilyen üzlet zárt be.

Forrás: French Press Review

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2010. április 04. vasárnap, 17:00
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később