Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Pert nyertek a holland bártulajdonosok PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Administrator   
2009. szeptember 16. szerda, 01:37

AMSZTERDAM, HOLLANDIA – A holland bárok vendégei újra rágyújthatnak - a gondterhelt minisztérium fellebbez a döntés ellen.

 

A holland bíróság igazat adott a holland bártulajdonosoknak, akik a dohányzási tilalom miatt perelték a kormányt. A folyamat végére egy júliusi döntés tett pontot.

A döntés a hollandok kedvelt intézményének, a „bruin cafe”-nak, magyarul a barna kávézónak kedvez. Holland városokban lépten-nyomon ilyen kis cafékra bukkanhatunk, melyeket a tulajdonos üzemeltet, akinek nincs szüksége alkalmazottakra. Ezek a bárok a helyi pletykák lelőhelyei. A közbeszéd úgy tartja, hogy nevüket a falakat borító dohányfüst-rétegről kapták.

A tilalom megszüntetését az indokolja, hogy ezekben a bárokban nem dolgoznak alkalmazottak, ezért senki nincs akaratán kívül kitéve a dohányfüst hatásainak.

A kormány időközben a Legfelsőbb Bírósághoz fellebbezett.

Forrás: CSMonitor.com

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később