Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Horvátországban enyhül a dohányzási tilalom PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Administrator   
2009. augusztus 30. vasárnap, 01:37

Alig négy hónap telt el a szigorú horvátországi dohányzási tilalom bevezetése óta, a kormány máris a korlátozások enyhítését tervezi.

 

A májusban bevezetett teljes dohányzási tilalom helyét egy megengedőbb, részleges tilalom venné át. A tervek szerint az 50 négyzetméter alatti egységekben szabad lesz a dohányzás, az ennél nagyobb üzletekben pedig dohányzórészt kell elkülöníteni. A lépésre elsősorban a vendéglátósok panaszai miatt kerül sor – a horvát étteremtulajdonosok nemzeti szövetsége szerint a válság és a dohányzási tilalom együtt 50-60 százalékos csökkenést okozott Horvátország nem tengerparti vendéglátóhelyeinek forgalmában.

Forrás: MTI

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később