vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Országos szinten is hasonló józanságot! PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Administrator   
2009. április 07. kedd, 01:29

A szakszervezet közbelépése miatt továbbra is lehet dohányozni a fővárosi Városháza erre kijelölt helységeiben. A közgyűlés döntése végérvényesen az udvarra és az utcára szorította volna a dohányzó munkatársakat – az érdekvédelmi szervezet ezt diszkriminatívnak ítélte.

 

Az ügy Pesti Imre képviselő önálló indítványaként került elő, aki nehezményezte, hogy olyan helységet jelölnek ki a dohányzásra, ahonnan a huzat miatt a csukott ajtó ellenére is átszivárog a füst a többi szobába. Az indítványt szavazásra bocsátották, és elfogadták – ennek ellenére nem léphet érvénybe diszkriminatív jellemvonásai miatt. Árva János, a szakszervezet elnöke szerint a tűzvédelmi és munkavédelmi szabályzat egyértelműen rendelkezik a dohányzóhelyiségek kijelöléséről.

Így tehát a fővárosi Városházán gátat vetetettek a túlbuzgó füstirtásnak. A nem dohányzó munkatársaknak valóban joguk van dohányfüst-mentes környezetben dolgozni, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a dohányosokat ki kell zárni az épületből. A hatékony szeparáció lehetséges, nem csak a Városháza esetében!

A Füstölgők Társasága reméli, hogy hasonló józanságot tanúsítanak más munka- és vendéglátóhelyek!

Forrás: Origo

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később