Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Nem lesznek riasztó képek a dobozokon PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Administrator   
2009. március 28. szombat, 01:29

Számos helyi napilap, többek között a Hamburger Abendblatt, a Berliner Morgenpost és a befolyásos bulvárlap a BILD is kiemelten foglalkozott azzal a hírrel, hogy Sabine Bätzing szövetségi kábítószer szakértő bejelentette, hogy ebben a törvénykezési időszakban Németországban nem fogják bevezetni a cigarettás dobozokon a képes egészségvédő felíratokat.

 

Az AP hírügynökség információja alapján azért halasztották el a bevezetést, mert a képes egészségvédők hatását vizsgáló újabb tanulmány eredményére várnak. A Német Rákkutatási Központ reakciójában hangsúlyozta, hogy a képes egészségvédők dohányzókra gyakorolt elrettentő hatása már bizonyított.

Az eredeti, német nyelvű cikk eléréséhez kattintson ide!

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később