vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Pozsonyban megegyeztek PDF Nyomtatás E-mail
: blankblankblankblankblank
Írta: Administrator   
2009. február 27. péntek, 01:28

Kompromisszumképesnek bizonyult a szlovák Parlament. Hétfőn úgy döntöttek, hogy továbbra is lehet majd dohányozni a vendéglőkben. Egy ellenzéki képviselő felvetette ugyan a teljes tiltás gondolatát, ez azonban nem nyerte el a többség támogatását, ezért egy olyan törvényt fogadtak el, amely csupán az elkülönítést írja elő.

 

A törvény úgy rendelkezik, hogy a dohányzók és a nem dohányzók számára kialakított helységeket fallal kell elválasztani, és a nem dohányzók számára kijelölt helység nem lehet kisebb, mint a dohányzóké. Az is kikötés, hogy a vendégek illemhelyét a nem dohányzó helységből lehessen megközelíteni. Az elkülönítés azokra a vendéglátóhelyekre vonatkozik, ahol ételt is felszolgálnak. Így a kávéházakban és bárokban továbbra is szabadon lehet majd dohányozni. A hivatalokban, üzletházakban, színházakban, mozikban, kiállítótermekben és múzeumokban természetesen tilos lesz a dohányzás.

AddThis Social Bookmark Button

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később