vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Fiatalkori dohányzás
: starstarstarblankblank

Bármilyen dohánytermék fogyasztása komoly egészségügyi kockázattal járhat, amelynek vállalásáról csak az a felnőtt képes felelősen dönteni, aki kellőképpen tájékozott ezekről a kockázatokról. Egyesületünk határozottan kiáll a fiatalkori dohányzás ellen. Mi nem szeretnénk, ha fiatalkorúak dohányoznának.

Mi azt szeretnénk, ha a fejlődés és nevelés mentén olyan valós alternatívákat kínálna a társadalom és az állam a fiatalkorúak számára, amely segítené őket a dohányzás elkerülésében. Álláspontunk szerint ugyanis a puszta tiltás nem vezet 100%-os sikerhez, hiszen a fiatalkori dohányzás ma is aktuális és megoldandó probléma.

Elsősorban azt szeretnénk, ha a fiatalkori dohányzásról valós képet kaphatna a nyilvánosság, hiszen pillanatnyilag elszigetelt kutatások és időszakos ellenőrzések adják az egyetlen információforrást a kérdésben. A teljesebb kép, természetesen egy motivációs kutatást is magába foglalna, amelyből kiderülhetne, hogy milyen tényezők azok, amelyek a fiatalkorúakat a dohányzás elkerülésére késztethetik.

AddThis Social Bookmark Button

 

Hozzászólások  

 
+1 #1 2012-10-20 23:05
Vagy amelyek a fiatalkorúakat a dohányzás elkezdésére késztethetik.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később