Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Átlagosan 50 forinttal fizethetünk többet egy doboz cigiért
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2016. április 07. csütörtök, 14:19

cigisorEgy ideje már lehet tudni, hogy változni fognak a dohánytermékekre vonatkozó uniós irányelvek, és ezért drágulni fog a cigaretta. A tervezett jövedékiadó-változás tovább növelheti a drágulás mértékét.

Az uniós irányelvek szerint 2016. május 20-ától a cigarettásdobozok legalább 20, de legfeljebb 25 szál cigarettát tartalmazhatnak. Eddig itthon 19 szál cigarettát tartalmazott egy doboz, ebből adódik a drágulás. Továbbá a jövőben a dohánygyáraknak és a nagykereskedőknek kell majd kifizetniük a zárjegy-előállítás darabonkénti költségét. Ez az összeg dobozonként 2,49 forint.

 

Forrás: http://ripost.hu/cikk-atlagosan-50-forinttal-dragul-egy-doboz-cigi/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2016. április 07. csütörtök, 14:22
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később