Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Befoglaltak egy vagont a dohányosok
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2016. január 15. péntek, 15:56

mav_vonatFranciaországban régóta tilos a dohányzás a vonatokon, azonban ezt nem mindenki veszi figyelembe. A Párizs-Chateu-Thierry vonalon közlekedő szerelvény utolsó kocsiját befoglalták a dohányosok. Amíg nincs tettenérés, a hatóságok tehetetlenek.

A szomszéd kocsiban egy ügyeletes „őr” figyeli, hogy mikor jön a kalauz, akinek a vasúti szabályzat szerint mindig egyenruhában kell lennie. Az őr jelzésére mindenki eloltja a cigarettát, így senkit nem érhetnek tetten, tehát a büntetés is elmarad. Az „elfoglalt” vagonban remek, baráti hangulat uralkodik, amennyiben pedig egy alulinformált utas száll fel, akit zavar a füst, udvariasan a másik vagonba irányítják. Ha egy terhes kismama vagy kisgyerekes család száll fel, a dohányosok fegyelmezetten eloltják a cigit.

Forrás: http://tenyek.hu/kulfold/199701_bagosok-bosszuja-a-dohanyosok-visszavagnak-a-vasutnak.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2016. január 15. péntek, 15:59
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később