patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Az osztrák kocsmák is füstmentesek lesznek
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2015. április 17. péntek, 16:01

no-smoking-1444581-mEgy törvénytervezet szerint 2018 májusától általános dohányzási tilalom lép életbe az osztrák kocsmákban és éttermekben is.

Továbbá tilos lesz majd dohányozni a vásárcsarnokokban, a klubhelyiségekben és a sátoros szabadtéri eseményeken is. A szállodákra nem vonatkozik a szabályozás, ők kialakíthatnak dohányzóhelyiségeket, amelyekben azonban sem ételt, sem italt nem szabad majd felszolgálni. Pénzügyi kedvezményeket kapnak azok a vendéglátóhelyek, akik 2016 júliusáig önként füstmentes hellyé alakulnak át. A szabályozás kitér majd az elektromos cigarettákra is. Az Osztrák Gazdasági Kamara (WKO) turizmusért felelős vezetője azt szorgalmazta, hogy a vendéglátóipari egységek a szállodákhoz hasonlóan szintén létrehozhassanak külön dohányzóhelyiségeket.

Forrás: http://index.hu/gazdasag/2015/04/10/ausztriaban_is_fustmentes_kocsmak_lesznek/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2015. április 17. péntek, 16:04
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később