patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Akár több száz forinttal drágulhat a cigi
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2015. január 28. szerda, 14:48

cigisor2014-ben mindössze 7 milliárd szál cigaretta fogyott, a dohányboltok előtt bőven 10 milliárd szál fölött „szívtunk” évente Magyarországon.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal statisztikája szerint tavaly novemberben csupán 397 millió szál cigaretta fogyott, 2011 januárjában volt utoljára, hogy 400 millió szál alá csökkent az elszívott szálak mennyisége. A cigi drágulása tovább ronthatja az amúgy sem tündöklő piacot. A dohánytermékek jövedéki adóbevétele tavaly 287, 9 milliárd forint volt, míg ez a szám 2012-ben még 344,7 millió volt. Az olcsó szivarkák egyre népszerűbbek, összesen 572 millió szál fogyott belőlük 2014-ben. Egyelőre csak néhány tíz forinttal emelkedtek idén a cigarettaárak, de előrejelzések szerint, ez akár több százra is emelkedhet.

Forrás: http://hvg.hu/kkv/20150128_Tobb_szaz_forinttal_dragulhat_a_cigi#rss

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2015. január 28. szerda, 14:51
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később