patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Már az autókban sem
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. december 29. hétfő, 13:21

brit_zaszloAz európai országok közül másodikként, tovább szigorítaná a dohányzást szabályozó törvényeket az angol Parlament.

Azt tervezi az angol kormány, hogy legkésőbb 2015. október 1-től tilos lesz a dohányzás azokban a személyautókban, amelyekben 18 éven aluli fiatal is utazik. A jövő héten a Parlament elé kerülő ötlet már most nagy felzúdulást váltott ki a dohányosok körében. David Cameron miniszterelnök a tiltás mellé állt, mint azt szóvivője útján is megerősítette: „itt az idő, hogy új szintre lépjen a fiatalok passzív dohányzás elleni védelme”. Ciprus után Anglia lenne a második európai ország, amelyik ilyen törvényt fogad el. A világban azonban nem egyedülálló a szabályozás e formája: Dél-Afrikában, Ausztráliában, és Kanada 13 tartományából tízben már érvényben van.

Forrás: http://www.theguardian.com/society/2014/dec/17/smoking-cars-carrying-children-illegal-next-year?CMP=twt_gu

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. december 29. hétfő, 13:25
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később