Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Autóban nem!
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. december 16. kedd, 13:08

autoban_cigizesAz Ír-tengeren fekvő, mindössze 572 km²-es Mann sziget lakosai társadalmi vitát kezdtek a kormány új dohányzás elleni törvényjavaslatáról.

A törvényjavaslat tiltaná a dohányzást az olyan gépjárművekben, ahol 16 év alatti gyerek tartózkodik, továbbá ellenőriznék a dohányzással kapcsolatos reklámokat és betiltanák a dohányautomatákat is. A gépjárművekre vonatkozó tiltást megjelenítenék a cigisdobozokon és a dohánytermékeket áruló boltokban is. A közel 86 ezer lakosú szigeten átlagosan minden 5. ember dohányzik, az egészségügyi miniszter szerint a jövő nemzedékének pedig szüksége van a védelemre. A dohányzást még 2008-ban betiltották a kocsmákban és bárokban, de a mostani szabályozással tovább szigorítanák a nemdohányzók védelmét szolgáló törvényjavaslatot. Döntés 2015. január 19.-én várható.

Forrás: http://www.bbc.com/news/world-europe-isle-of-man-30375888

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. december 16. kedd, 13:11
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később