vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Áremelés Dél-Koreában
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. december 05. péntek, 16:39

korea_vonJanuár 1-től dobozonként 80%-al nő a cigaretta ára Dél-Koreában, 2500 vonról (560 forint) 4500 vonra (1000 forint) emelkedik egy doboz cigi ára.

A parlament a jövő évi költségvetés részeként jóváhagyta az emelést, a kormány célja, hogy 2016-ra 35%-al csökkentse a dohányfogyasztást és visszaszorítsa a dohányzást. Jelenleg a dél-koerai felnőtt férfiak 44%-a dohányzik. Ezzel a számmal az első helyen állnak a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) listáján Törökországot, Görögországot, Észtországot és Japánt megelőzve. A kormány korábban már tett a dohányzás visszaszorításáért, betiltották nyilvános helyeken a dohányzást, és tervezik, hogy a cigarettás dobozokra a dohányzásnak az egészségre gyakorolt káros hatásait bemutató képeket nyomtatnak.

Forrás: http://index.hu/kulfold/2014/12/03/drasztikus_cigaretta-ardragitas_del-koreaban/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. december 05. péntek, 16:44
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később