vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Szigorítás a spanyoloknál
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. december 04. csütörtök, 12:42

no_cigiJanuártól szigorú dohányzás ellenes törvény léphet életbe Spanyolországban.

Spanyolországban a 100 négyzetméternél nagyobb szórakozóhelyek, a 2006-os nemdohányzók védelméről szóló törvény bevezetésénél választhattak, hogy dohányzó, avagy nem dohányzó helységek szeretnének lenni, illetve a nagyobb üzleteknek egy nem dohányzó helyiséget is fent kell tartaniuk. A gyakorlatban azonban mindenki ott gyújt rá, ahol szeretne, kávéházakban, éttermekben, szórakozóhelyeken és munkahelyen egyaránt. A szigorításról szóló törvény január 2-ától léphet érvénybe, ha elfogadja a Szenátus. Az új szabályozás tiltja a zárt helyeken és közterületeken való dohányzást - a játszóterek és a kórházak környékét is beleértve. A törvény legfőbb célja a nemdohányzók védelme, ennek ellenére sok passzív dohányos félti az állását a törvény bevezetése miatt.

Forrás: http://www.betegszoba.hu/cikkek/dohanyzas/szigoru_spanyol_dohanyzas_ellen_torveny/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. december 04. csütörtök, 12:45
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később