vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kínában sem gyújthatunk rá akárhol
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. december 03. szerda, 15:08

iStock_000013201987XSmallA pekingi törvényhozás rendeletben tiltotta be a dohányzást a nyilvános helyeken, a munkahelyen, buszon, iskolák vagy kórházak közelében.

A szabályozás 2015 június elsejétől lép hatályba, tilos lesz rágyújtani az óvodák, iskolák, gyermekjóléti intézmények, női klinikák és gyermekkórházak, fitnesz- és más sportlétesítmények, valamint a védett műemlékek környékén. A dohányzás reklámozása is tilos lesz a tömegközlekedési eszközökön, filmekben, magazinokban és újságokban. A szabályozás eleinte csak Pekinget fogja érinteni, de az egész országra ki akarják majd terjeszteni. Korábban próbálkoztak már Kínában a dohányzás visszaszorításával, de nem járt sikerrel a szabályozás. Becslések szerint jelenleg 300 millióan dohányoznak az ázsiai országban.

Forrás: http://www.bbc.com/news/world-asia-china-30253162

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. december 03. szerda, 15:10
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később