Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Újra drágulhat a cigaretta
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. november 17. hétfő, 10:23

buntetesDobozonként akár 70-80 forinttal drágulhat a cigaretta a dohányipari szektorra kivetni tervezett egyszeri adó miatt.

Tóth Attila, a British American Tobacco (BAT) kormányzati kapcsolati vezetője meglepődött, hogy egy olyan ágazatot terveznek megadóztatni, ahol évek óta nem keletkezett extraprofit. A szektor évente 425 milliárd forinttal járul hozzá a költségvetéshez. Tóth Attila szerint a kényszerű áremelés miatt a feketekereskedelem, amit jelenleg 12%-ra becsül, tovább fog terjedni.

Forrás: http://www.portfolio.hu/vallalatok/adozas/ennyivel_dragulhat_a_cigi.206471.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. november 17. hétfő, 10:29
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később