Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kis bárokban rá lehet gyújtani
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. november 14. péntek, 17:31

dohanyzofustA holland kormány bejelentette, hogy a 70 négyzetméternél kisebb bárok, ahol nincs személyzet, csak a tulajdonos, mentesülnek a dohányzási tilalom alól.

A 2008 júniusában bevezetett dohányzási tilalom továbbra is érvényes az éttermekre, illetve a nem a tulajdonos által működtetett bárokra és a diszkókra. Az alkalmazott nélküli, kis bároknak azonban fel kell tüntetniük, hogy a hely dohányzó-e vagy sem. Ezzel az enyhítéssel a vendégek saját maguk dönthetnek arról, hogy dohányzó bárba szeretnének-e menni, vagy továbbra is igénylik, hogy védve legyenek a dohányfüsttől.

Forrás: http://www.betegszoba.hu/cikkek/dohanyzas/a_kis_barokban_nem_el_a_dohanyzasi_tilalom/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. november 14. péntek, 17:34
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később