Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Milliós fogás az erdőben
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. november 07. péntek, 17:44

csempesz_5Harminchárom millió forint értékű csempészcigit találtak Tarpa határában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei.

A pénzügyőrök éppen „zöldhatár-ellenőrzést” végeztek az erdőben, amikor hőkamerájukkal egy 20-25 fős csapatot vettek észre, akik dobozokat cipeltek. A pénzügyőrök felszólítására nem álltak meg, eldobták a dobozokat és Ukrajna felé menekültek. Az eldobott 90 kartondobozban összesen 45 ezer doboz, 33 millió forint értékű ukrán cigaretta volt. A pénzügyőrök lefoglalták az árut és a NAV pénzügyi nyomozói eljárást indított az ügyben.

Forrás: http://nepszava.hu/cikk/1038541-csempeszcigit-dobaltak-menekules-kozben/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. november 07. péntek, 17:47
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később