patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Újabb szigorítások jöhetnek
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. október 21. kedd, 23:30

csempesz_2Október 13-18 között hatodik alkalommal került megrendezésre az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Dohányzás-ellenőrzési Keretegyezmény Részes Feleinek konferenciája.

A konferencián, amelyen magyar delegáció is részt vett, megállapították, hogy egyre sikeresebb a 2003-ban elfogadott dohányzásellenes keretegyezmény végrehajtása. Ide tartozik a dohánytermékekre kivetett adók emelése, nemdohányzó területek kiterjesztése, az egészségügyi figyelmeztetések alkalmazása, méretük növelése, illetve az egységes dobozok bevezetése. Nehezítő körülmények közé sorolták a dohányipar befolyását, és a feketekereskedelmet. Az e-cigik terjedése miatt megvizsgálták az eszközöket és az eredmények alapján akadályozni szeretnék az e-cigarettákterjesztését, és szabályozni a hozzájuk kapcsolódó marketing-tevékenységet. Az elektromos cigaretta mellett a vízipipa használatát is korlátozná a WHO.

Forrás: http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujabb_korlatozasokat_kaphatnak_a_dohanyosok.588364.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. október 21. kedd, 23:39
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később