vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Szigorítás Indiában
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. szeptember 30. kedd, 14:33

no-smoking-1444581-mAkár nyolcvanezer forintnak megfelelő rúpiára is megbüntethetik azt, aki nyilvános helyen dohányzik.

Az indiai Egészségügyi Minisztérium a nyilvános dohányzás mellett betiltaná a cigaretta szálankénti árusítását. Ezen kívül emelné a korhatárt is, így 18 helyett csak 25 évesen lehetne dohányterméket vásárolni. A javaslatok között szerepel az is, hogy a nyilvános dohányzás vétsége minősüljön bűncselekménynek.

Ha a Parlament téli ülésszakában elfogadják a javaslatokat, akkor a kormány tervei szerint azonnali hatállyal bevezetésre kerülnének az új szabályok. Összesen 275 millió fő, a felnőtt lakosság 35%-a és a kiskorúak (13-15 évesek) 14,1%-a füstöl. A Kormány ezt a drasztikus arányt szeretné csökkenteni.

Forrás: http://timesofindia.indiatimes.com/india/soon-rs-20000-fine-for-smoking-in-public/articleshow/42235453.cms

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. október 02. csütörtök, 14:39
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később