vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Mi a helyzet a cigaretta- és a dohánypiacon?
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. szeptember 25. csütörtök, 16:03

csempesz_2A magyar dohánypiacon az elmúlt másfél évben 15 százalékos áremelkedés volt, aminek hatásaként az illegális piac a nemzetközi illegális piaci szint felé halad.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal minden területen fokozta a dohány-ellenőrzési tevékenységét, a fő cél, a bűnözői csoportok felkutatása, illetve az, hogy már a határon lekapcsolják a csempészárut. Ennek eredményeként a 2014-es cigaretta-lefoglalási adatok már meghaladták a 2013-as egész éves adatokat. A kínai, szerb, ukrán csempészcigaretták iránt a kedvező ár miatt nagy a kereslet, pedig összetevőikben súlyos minőségbeli különbség van a kereskedelmi forgalomban lévő cigikhez képest. Így egészségkárosító hatásuk is magasabb, állapította meg az Országos Környezetegészségügyi Intézet. A jelenlegi adatok alapján valószínűsíteni lehet, hogy az év végén a magyar dohánypiacra vonatkozó mutatók kisebb visszaesést fognak mutatni.

Forrás: http://www.elemzeskozpont.hu/cigaretta-es-dohanypiac-helyzete

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 25. csütörtök, 16:06
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később