vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Az olaszok is tiltakoznak
: starstarstarstarstar
Írta: Füstölgők   
2014. szeptember 20. szombat, 16:20

cigisdobozOlaszországgal bővült az egységes cigarettadoboz bevezetése ellen tiltakozók köre.

Bulgária, a Cseh Köztársaság, Görögország, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia és Spanyolország után Olaszország a 9. európai uniós tagállam, amelyik tiltakozik az írek által bevezettetni kívánt egységes cigisdobozok ellen. A 9 országnak összesen 201,7 millió lakosa van, ez a 40%-a a teljes európai uniós populációnak. Írország reméli, hogy az első EUtag lesz, ahol bevezetik az egységes csomagolási jogszabályokat. Eszerint a törvény tiltaná a dohánytermékek csomagolásán a márkanevek használatát, az elrettentő képeknek kötelező lenne szerepelniük valamennyi csomagoláson, és több kifejezés például a "kevés kátrány" – használata tilos lenne. Az Egészségügyi Minisztérium jelenleg vizsgál minden benyújtott kérelmet, és biztosította a tiltakozókat, hogy az Európai Bizottság  kellő időben fog reagálni.

Forrás: http://www.irishtimes.com/business/sectors/health-pharma/italy-joins-eu-states-objecting-to-irish-plan-for-plain-cigarette-packs-1.1933916

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 22. hétfő, 15:18
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később