Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Lebukott egy csempész házaspár
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. szeptember 12. péntek, 15:15

csempeszEgy román házaspár bukott le vállaji határátkelőhelyen, amikor 2014. szeptember 10-én cigarettát próbáltak átcsempészni.

Először a feleség szeretett volna szerda reggel egy román rendszámú személygépkocsival áthajtani a határon. A határrendészek alaposan átvizsgálták az autó utas- és csomagterét is, így találták meg a hátsó üléssor mögött kialakított rejtekhelyen az 1400 doboz zárjegy nélküli cigarettát. A feleség autójának ellenőrzése alatt, befutott a férj is, akinél 3503 darab csempészcigit találtak az ellenőrzés során. Összesen közel négyszázezer forint értékű cigarettát foglaltak le a rendőrök, amit a házaspárral együtt átadtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Forrás: http://www.mon.hu/csempeszett-cigaretta-vallajon/2635761

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 12. péntek, 15:17
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később