Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Nincs cigi a makaói kaszinókban
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. szeptember 10. szerda, 09:38

playing-cards-1345300-mOktóber 6-tól tilos lesz rágyújtani a makaói kaszinókban, azonban 41-ből 39 kaszinó kérelmezte a dohányzó termek kialakítását.

Elsősorban a nemdohányzók és az ott dolgozó személyzet védelmének érdekében korlátozzák Makaóban a dohányzást. Makaóban október 6-tól csak a VIP termekben lehet dohányozni, azonban az üzemeltetők bíznak benne, hogy kérelmüket jóváhagyják és kialakíthatnak dohányzó termeket. Ez azért is fontos, mert a város szerencsejáték bevételei az utóbbi időben csökkenést mutatnak, és félő, hogy ez a szabályozás csak tovább rontana a helyzeten.

Forrás: http://www.fortunaweb.hu/Mar_Makaoban_sem_kell_majd_feltetlenul_fustfelhoben_rulettezni358

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 10. szerda, 09:41
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később