Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Törökország is harcol a dohányzás ellen
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. szeptember 06. szombat, 15:55

no_cigiA füstölgés volt fellegvárában tovább szigorítaná az ankarai kormány a dohányzásellenes törvényeket.

A legtöbb európai nyelven élt egy szólás, miszerint „Dohányzik, mint egy török”. Lassan értelmét veszti, hiszen az Fejlődés és Igazság Pártja  (törökül: Adalet ve Kalkınma Partisi, AKP) igyekszik megszüntetni a török emberek és a dohányzás bensőséges viszonyát. Recep Tayip Erdogan államfő már 2008-ban bevezette a világ egyik legszigorúbb dohányzásellenes törvényét, miszerint minden nyilvános helyen tilos a dohányzás, a drasztikus korlátozást a dohányreklámokkal szemben, illetve felvilágosító bejátszásokat írt elő a tv-csatornáknak. Mehmet Müezzinoglu egészségügyi miniszter tovább szigorítaná a törvényt, és októbertől több helyen megtiltaná a szabad ég alatti dohányzást. Például a bárok előtt, éttermekben, bevásárlóközpontokban és parkokban. A későbbiekben pedig bevezetné az egyencsomagolást, csak sokkoló fotók és figyelmeztetések lennének a cigisdobozokon, semmi márkajelzés.

Forrás: http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/rauchen-tuerkei-will-nikotin-bekaempfen-a-988802.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 08. hétfő, 15:59
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később