patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
A nyaralók sem szívtak „eleget”
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. augusztus 31. vasárnap, 13:14

lake-balaton-1056883-mBalatonon sem fogyott úgy a cigaretta, ahogy azt várták. A nyári „csúcsforgalom” nem hozott annyit, hogy kompenzálja a többi hónapot.

Több balatoni trafiktulajdonos panaszkodik, hogy kisebb-nagyobb mértékben, de alacsonyabb a forgalmuk, mint azt előzetesen várták. Az országos adatokat tekintve nem meglepetés a balatoni trafikosok panaszkodása. Szerintük aligha szoktak le ennyien a dohányzásról, sokkal inkább a drága cigik miatt áttértek az emberek a töltésre, sodrásra. Ez a statisztikákból is kiderült, hiszen a vágott dohány forgalma nőtt. A másik probléma a feketepiac részesedése, amely egyes adatok szerint már eléri a 10%-ot, ami akár 45-50 milliárd forintos forgalmat jelenhet. A legtöbb csempészáru Fehéroroszországból érkezik, kisebb mennyiség jön Ukrajnából és a Balkánról.

Forrás: http://www.vg.hu/kkv/a-dohanymaffia-is-rontja-a-nemzeti-trafikosok-uzletet-434008

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 01. hétfő, 13:26
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később