vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Tilos lesz az e-cigaretta?
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. augusztus 29. péntek, 13:58

e-cigi-onlineAz Egészségügyi Világszervezet (WHO) a „rendes” cigarettákhoz hasonlóan, az e-cigaretták használatát is betiltaná zárt térben.

A WHO szerint egyelőre nincs bizonyék arra, hogy az elektromos cigaretták segítenek a leszokásban, sőt akár az ellenkezőjét is eredményezheti és még jobban a dohányzás rabjává válik, aki kipróbálja. Az Egészségügyi Világszervezet zárt közterületeken és munkahelyeken egyaránt betiltaná az e-cigarettát, illetve szabályozná, hogy fiatalkorúaknak ne lehessen eladni. Különösen veszélyesnek gondolják a serdülők és a terhes nők számára. Várhatóan a WHO októberi Részes Felek Konferenciáján születik meg a döntés.

Forrás: http://www.egeszsegtukor.hu/ferfitukor/tiltolistas-lesz-az-elektromos-cigaretta.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 29. péntek, 14:01
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később