Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Eltelt egy év, íme a számok
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. augusztus 22. péntek, 15:30

csempesz_3Tavaly júliusban nyitottak az első trafikok, a legális forgalom a harmadával esett vissza azóta.

2013 júniusában - amikor még lehetett áruházakban, kisboltokban, dohányüzletekben és a benzinkutakon is cigarettát kapni – 52 millió doboz, körülbelül 1 milliárd szál cigaretta került eladásra. A nemzeti dohányboltok bevezetése óta, ez a szám mindössze 700 millió szálra, azaz 36 millió dobozra csökkent. A dohánykereskedelem forgalma jelentősen csökkent, a feketekereskedelem szerepe pedig a többszörösére nőtt.  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tájékoztatása szerint 2013 júniusa és 2014 júniusa között 7,7 milliárd szál cigaretta fogyott, 33%-al kevesebb, mint 2012 júniusa és 2013 júniusa között, akkor 11,5 milliárd szál fogyott. Ez a cigi áremelésének illetve a kevesebb értékesítési pontnak köszönhető. Mindössze valamivel több, mint 6000 értékesítési pont van, a korábbi 38 ezerhez képest.

Forrás: http://nol.hu/gazdasag/felszivta-magat-a-feketepiac-1481627

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 22. péntek, 15:32
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később