Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Túl vagyunk az ötödik trafikpályázaton is
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. augusztus 16. szombat, 11:05

trafikA Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. május 13-án írta ki az ötödik körös trafikpályázatot, aminek eredményeit augusztus 12-én hirdették ki.

Ebben a körben a 88 pályázható koncesszióból 70 talált gazdára, összesen 659 pályázatot küldtek be. A hatalmas túljelentkezés annak köszönhető, hogy budapesti koncessziókat is kiosztottak, számszerűsítve 22-t. Budapest mellett több vidéki településen is sikerült nyerni, Ózdon és Nyíregyházán is egy-egy koncesszió talált gazdára. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyilvántartása szerint, jelenleg 6014 trafik rendelkezik vámhatósági engedéllyel.

Forrás: http://www.trademagazin.hu/hirek-es-cikkek/piaci-hirek/kihirdettek-az-otodik-trafikpalyazat-gyozteseit.html

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 16. szombat, 11:09
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később