Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Házhoz jöttek a cigarettacsempészek
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. augusztus 15. péntek, 14:23

mobil_cigiAligha ilyen fogásra számítottak a kölcsei rendőrök kedd hajnalban.

Történt ugyanis, hogy augusztus 12-én hajnali fél 1 előtt 5 perccel egy száguldó, hátsó világítás nélküli autót akartak ellenőrizni a rendőrök Kölcsén. A sofőr azonban elvesztette uralmát a jármű felett és a Szabolcs-Szatmár Bereg megyei Kölcse Határrendészeti Kirendeltségének kerítésének csapódott. Ráadásként az autóban találtak 7 ezer doboz csempészcigit, aminek értéke 5,6 millió forint. A kocsiban ülő két férfit orvosi ellátásuk után a rendőrök átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak, a közlekedési szabálysértések miatt pedig a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság folytat külön eljárást.

Forrás: http://www.hirado.hu/2014/08/12/rendorok-elol-menekulo-cigarettacsempeszek-szenvedtek-balesetet/?source=hirkereso

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 15. péntek, 14:28
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később