Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Dohánylevélből kinyert antitestek az ebola ellen
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. augusztus 08. péntek, 14:50

dohanylevelA dohánylevelet már eddig is használta az orvostudomány bizonyos betegségek gyógyítása során. Most az ebola elleni harcban is alkalmazzák.

Bejárta a világsajtót a hír, hogy két ebola vírussal fertőzött amerikai orvost egy kísérleti stádiumban lévő szerrel, a ZMapp szérummal kezelnek. A készítmény előállításának folyamata egyszerű: a kutatók egereket fertőznek meg a halálos kórral; a rágcsálók szervezete harcol a vírus ellen, antitesteket termel. A kutatók kinyerik ezt, beoltják a dohánylevelekbe, megsokszorozva így a termelést. Nem tudni, hogy a készítmény mennyire hatásos, de a két orvos állapota jelentősen javult. Az engedélyeztetésre még várnia kell a gyártónak a szigorú gyógyszeripari törvények miatt.

Forrás: http://thezimbabwemail.com/tobacco-derived-plantibodies-enter-the-fight-against-ebola/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 08. péntek, 14:55
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később