vancsa_istvan

„Amikor gimnazistaként rászoktam a dohányzásra, azért szoktam rá, mert tilos volt. Tehát én azt hiszem, hogy a tiltás mindig, minden esetben az elgondolható legrosszabb eszköz.”

Váncsa István újságíró


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Bűncselekmény a dohányzás?
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. augusztus 07. csütörtök, 14:35

zimbabweZimbabwéban börtönnel büntetnék azokat, akik nyilvános helyen gyújtanak rá.

A dél afrikai országban 2002 óta tilos nyilvános helyen dohányozni, de ezt sokan nem tartják be. A zimbabwei kormány azt tervezi, hogy börtönbe zárják azokat, akik megszegik a szabályozást. A 2002-ben bevezetett Közegészségügyi Törvény értelmében a tömegközlekedési eszközökön, nyilvános helyeken, parkokban, éttermekben, kávézókban, szórakozóhelyeken, egészségügyi és más intézményekben, illetve az utcán tilos a dohányzás. A zimbabwei kormány országos kampányba kezdett, hogy felhívja a figyelmet a dohányzás káros hatásaira. Amennyiben a helyzet nem változik, a kormány tervei szerint 500 dollár pénzbüntetést vagy maximum 6 hónapos börtönbüntetést kaphatnak a jövőben a törvény megszegői.

Forrás: http://fullank.com/szines-vilag/10141-a-dohanyosokat-lassan-tomeggyilkoskent-kezelik

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 07. csütörtök, 14:41
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később