patai_andras

„Természetesen lehet változásokat érvényesíteni a dohányzás-szabályozásban, de ezek mögött mindig tudományos kutatásnak és bizonyítékoknak kell állnia.”


Patai András egykori ügyvezető elnök, Magyar Dohányipari Szövetség (megszűnt: 2011)


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Kevesebbet dohányzunk vagy inkább feketén vásárolunk?
: blankblankblankblankblank
Írta: Füstölgők   
2014. augusztus 05. kedd, 16:46

cigisorA Nemzeti Adó- és Vámhivatal adatai szerint májusig 2,9 milliárd szál cigaretta fogyott Magyarországon, ez pedig visszaesést jelent a korábbi évekhez képest.

A hatóságok bizonyítani nem tudják, de nagy valószínűséggel nem az egészségügyi okok állnak a háttérben, hanem a dohánytermékek illegális kereskedelme. Májusban 660 millió szál cigaretta fogyott, míg áprilisban 690 millió. Ez tavalyhoz képest 200 milliós csökkenést jelent, 2012 májusában pedig 1,1 milliárd szál volt a hivatalos fogyasztás. Idén májusig bezárólag 2,9 milliárd szál fogyott, ez 2013-hoz képest több mint 1 milliárddal kevesebb. A NAV szerint az áremelkedések hatására jelentősen megnőtt az illegális dohánykereskedelem. Eddig közel 1,8 milliárd forint értékű cigarettát foglaltak le a NAV munkatársai.

Forrás: http://www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/110950/

AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2014. augusztus 05. kedd, 16:50
 
Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később