Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Listázás
: blankblankblankblankblank
Írta: S. Takács Zsuzsanna   
2012. március 02. péntek, 18:38

listaOlvasom, hogy valahol Komárom-Esztergom megyében, egy vállalatnál megjelentek az ÁNTSZ-ellenőrök, ellenőrizendő, betartják-e a január elsején életbe lépett dohányzási tilalmat. Szuper! Ez rendben van. Sőt, számítani lehetett rá, hogy a közeljövőben erre sor kerül. Ám történt valami igen meglepő.

Állítólag felszólították a vállalkozót, hogy készítsen egy listát a munkavállalóiról, ki dohányzik, ki nem. A dolog annyira abszurd, hogy talán valaki félreértett valamit. Miközben nem lehet úgy munkavállalót keresni, hogy dohányzik-e vagy sem, mert az diszkrimináció, a már meglévő munkavállalókat már listázhatjuk? Innen már csak egy lépés, hogy vallása, vagy szexuális irányultsága szerint is megjelöljük őket.

A dohányzás ma már nem sikk, senki nem büszke arra, hogy dohányzik. Ez eddig rendben is van. De az már felháborító, hogy félelmet akarjanak ébreszteni valakiben, mert dohányzik. Mert nyilván a dolgozókban is felmerül a kérdés: vajon nem a legközelebb elbocsátandók listáját írták-e össze?

Nincs dohányzó alkalmazottam, tuti, hogy nem kell szabálysértési büntetést fizetnem. Lehet, hogy valaki ötletet adott a munkáltatónak?

Bízom benne, hogy ez egy elszigetelt eset marad. Sőt! Bízom benne, hogy ez meg sem történt!

 

Forrás: 24 Óra
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2012. március 02. péntek, 18:40
 

Hozzászólások  

 
0 #1 2012-04-19 16:42
Tudna valaki segíteni abban, hogy az új Magyar pókertörvény mennyiben vonatkozik a póker játékosok adózására és mikortól lép ténylegesen életbe?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később