Fodor_Pter

„Ahhoz, hogy egy felnőtt ember valóban dönthessen, hogy dohányzik-e vagy sem, szükséges lenne az építkező jellegű felvilágosításra már az óvodás kortól.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Januártól idegesebbek leszünk
: starstarstarstarblank
Írta: S. Takács Zsuzsanna   
2011. december 13. kedd, 19:32

idegeesA stressz nem tesz jót az egészségnek, ahogyan a dohányzás sem… Mivel előbbit még nem tiltották be a munkahelyeken és a közterületeken, januártól nyugodtan lehetünk majd ingerültek. A lényeg, hogy véletlenül se gyújtsunk rá ott, ahol nem szabad…

Hamarosan véget ér a 2011-es év, megkezdődött a visszaszámlálás! Ezzel együtt szinte egyik napról a másikra válik majd tilossá a dohányzás a közterületeken. Ha valaki úgy érzi, hogy megnyugtatja a cigarettázás, a jövő évtől legyen inkább stresszes és ingerlékeny! Az egészségre ez is káros, és kihat a környezetben lévőkre. Zavarhat, sőt veszélyeztethet másokat - gondolok itt például arra, ha valaki feszült állapotban ül a volán mögé- viszont ez nem tilos…

 

Bizony nehéz lesz az év eleje a dohányosok számára, de úgy gondolom, a környezetükben lévőknek sem lesz kellemes. Eszembe jutott az az eset, amikor minden áron le akartam szoktatni egy jó barátomat a cigarettázásról. Az első munkahelyi problémákkal teli, cigi nélkül töltött nap végén már hozzá sem lehetett szólni… Készüljünk fel: januártól sok ideges és stresszes ember lesz majd körülöttünk!

 

Forrás: pecsistop.hu
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. december 13. kedd, 19:34
 

Hozzászólások  

 
0 #1 2012-01-12 12:52
3 blogposzt a nemdohányzók védelméről szóló törvény kapcsán:
http://hedon.blog.hu/2012/01/04/donec_non_grata
http://hedon.blog.hu/2012/01/05/torvenyen_kivul_611
http://hedon.blog.hu/2012/01/12/jogkovetesem_tortenete
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később