Fodor_Pter

„Egyikünk sem gondolja, hogy a dohányzás egy egészségnövelő cselekedet, de a magyar felnőtt lakosság közel egyharmada teszi. Ez egy kisebbség, de egy jelentős kisebbség.”

dr. Fodor Péter elnök


Bemutatkozás

A Füstölgők Társasága fontosnak tartja a dohányzás kultúráját és a kulturált dohányzást. Tagjaink között egyaránt vannak dohányosok és nem dohányzók. Társaságunk részt vett a nemdohányzók védelmében született törvény kialakításában. A társaság nyitott az értékekre, amit azzal is vállalunk, hogy több alkalommal rendeztünk Füstölgő Juniálist.
Bővebben...

mti_hirfelhasznalo

ukash kart |
Illemkódex a taplóság ellen
: starstarstarstarblank
Írta: S. Takács Zsuzsanna   
2010. május 17. hétfő, 16:51

illemA Velvet.hu mai cikkében kísérletet tett arra, hogy összegyűjtse a hét legnagyobb taplóságot az olvasók véleménye alapján. A listában harmadik helyen végeztek a dohányzással kapcsolatos bűnök, főleg a tömegközlekedési járművek megállóiban – illetve más, nemdohányzó helyeken – dohányzók viselkedése zavar másokat.

 

Általában azt igyekszem hangsúlyozni, hogy a dohányosoktól senki ne vegye el a kulturált, mások zavarása nélküli füstölgés lehetőségét. De sajnos tény, hogy időnként a dohányosok viselkedése is „olaj a tűzre”. Álljon itt egy illemkódex – ennek betartásával talán mindkét oldal könnyebben el tudná képzelni a békés egymás mellett élést.

  1. Társaságban mindig kérjünk engedélyt, mielőtt rágyújtanánk! És ha azt kérik, ne dohányozzunk, tartsuk is be, és ne sértődjünk meg! 
  2. Ne fújjuk másra, különösen ne más arcába a dohányfüstöt!
  3. Szellőztessünk – ez oszlatja a füst- és a „viharfelhőket”!
  4. Ne hagyjunk magunk után füstölgő csikket, az elszívott cigaretta végét oltsuk el! És ne tegyük ezt köszösségi tereken se! Se buszmegállóban, se irodaház előt…
AddThis Social Bookmark Button

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 26. hétfő, 17:06
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Szerinted bevált a trafikrendszer?
 
A trafikok óta inkább töltöd a cigit, vagy a dobozos készterméket veszed?
 
Fent vagyunk a Facebookon!

YouTube csatorna

Kövess minket a Twitteren!

Hol van trafik?

hol_van_trafik

Játék

Igaz-e, hogy Európába Amerika felfedezése után került a pipa, a pipázás szokása? (1/10)

igen

nem, előbb

nem, jóval később